Χρησιμοποιήστε τη δύναμη της διαφήμισης στο διαδίκτυο

Μπορεί να έχετε μια καλή ιστοσελίδα. Τι γίνεται αν θέλετε μια άμεση και εγγυημένη προώθηση; Η λύση είναι μια: Αξιοποιείστε μια από τις σύγχρονες στρατηγικές (ή συνδυασμό αυτών) για να διαφημιστείτε στο διαδίκτυο.

Google Ads

Γνωρίζουμε πώς θα χρησιμοποιήσουμε την διαφήμιση και καμπάνια μέσω Google Ads και βγείτε εγγυημένα στη πρώτη σελίδα της μηχανής αναζήτησης Google ή σε ειδικά περιθώρια διαφήμισης.

Μπορούμε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε με βέλτιστο τρόπο τη διαφήμισή σας και να έχετε τα περισσότερα οφέλη από την επένδυσή σας. Επενδύουμε χρόνο για να βρούμε τις κατάλληλες φράσεις ή λέξεις κλειδιά ( Κeywords ) που ταιριάζουν σε εσάς και προσδιορίζουν το προϊόν ή την υπηρεσία σας, με αξιοποίηση σύγχρονων εργαλείων και εργαλείων που προσφέρει η Google, ενώ οργανώνουμε σχολαστικά τις σελίδες που κατευθύνουμε το κοινό ( landing pages ). Παράλληλα, σας προτείνουμε το βέλτιστο ποσό επένδυσης για την διαφήμισή σας, ώστε να έχετε περισσότρους επισκέπτες με ίδια ή λιγότερα χρήματα. Οργανώνουμε διαφημίσεις Google :

  • Google Ads ( πρώην Google Adwords )
  • Google Display
  • Google Remarketing

Email Marketing

Είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος που χρησιμοποιούν πολλές επιχειρήσεις για τη δημιουργία νέων πελατών ή ενημέρωση ενός κοινού μέσω email. Γνωρίζουμε πώς να χρησιμοποιήσουμε το email marketing προς όφελός σας.

Αυτό περιλαμβάνει:

  • Σχεδιασμό κομψών λειτουργικών και επαγγελματικών προτύπων newsletter template που προσδίδουν κύρος και αξιοπιστία
  • Οργάνωση καμπάνιας ενημέρωσης, εξατομικευμένα στην υπηρεσία ή το προϊόν σας
  • Αυτοματοποίηση ή προγραμματισμός της αποστολής των newsletter σας
  • Προτάσεις για προσωποποίηση των newsletter, ανάλογα με τις προτιμήσεις του κοινού σας
  • Ελεγχος ώστε να μη χαρακτηριστεί ανεπιθήμητη αλληλογραφία ( spam )

Η διαφήμιση στο διαδίκτυο αποδίδει

Μπορείτε να στοχεύσετε σε συγκεκριμένο κοινό με ευκολία και αποτελεσματικότητα. Επιπλέον, σας παρέχουμε στατιστικά στοιχεία απόδοσης της διαφημιστικής σας καμπάνιας.

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

Παρακολουθούμε την απόδοση συνεχώς σε σχέση με το προϋπολογισμό ( budget ) που διαθέτετε ώστε να έχετε το βέλτιστο αποτέλεσμα ( ROI - Return on Investment ). Βρισκόμαστε σε τακτική επικοινωνία μαζί σας ώστε να αυξήσετε περισσότερο το αποτέλεσμα και να έχετε πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε τη στρατηγική μας στις πιο οικονομικές τιμές.

Δεν είστε σίγουροι ακόμα αν θέλετε;

Μην ανησυχείτε. Σας προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ αξιολόγηση της κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης που έχετε τώρα στο διαδίκτυο. Αν και πάλι δεν είστε σίγουροι, θα χαρούμε να το συζητήσουμε.

parallax background

Θέλετε έναν αξιόπιστο συνεργάτη για την ιστοσελίδα ή το e-shop σας;

Ελάτε να μιλήσουμε για αυτό