Σχετικά με εμάς

Webspecialists

Καλωσήλθατε στην επιτυχία

Είμαστε νέοι επαγγελματίες με υψηλή κατάρτιση, νέες ιδέες και αγάπη για το αντικείμενο και γνωρίζουμε πώς να δώσουμε σάρκα και οστά στην ιδέα σας ή στην επιχείρησή σας στο χώρο του διαδικτύου. Έχουμε εξαιρετική τεχνογνωσία και νέες προσεγγίσεις. Είμαστε προγραμματιστές στο web και internet marketers που ξέρουμε πώς να αξιοποιούμε τα σύγχρονα εργαλεία για να δημιουργούμε παρουσίες στο διαδίκτυο που κλέβουν τις εντυπώσεις. Ξεχωρίζουμε για τις καινούργιες ιδέες μας και την συνεπή υποστήριξη στους πελάτες και συνεργάτες μας μετά την αρχική μας υπηρεσία.

 

Πώς Δουλεύουμε


1, 2, 3 Έτοιμοι!


Εργαζόμαστε μεθοδικά με επαγγελματισμό για να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Οι πελάτες και οι συνεργάτες μας είναι ευχαριστημένοι.

Εσείς μας περιγράφετε αυτό που ζητάτε


—   Οι πελάτες μας καθορίζουν το αποτέλεσμα

Συζητάμε διεξοδικά μαζί σας για να καθορίσουμε τις ανάγκες της επιχείρησης ή της ιδέας σας. Μας εξηγείτε τους στόχους και τη προοπτική σας. Χτίζουμε μαζί βήμα βήμα.

Εμείς σας προτείνουμε το βέλτιστο πλάνο για το ίντερνετ


—   Ένα πλάνο έχει στρατηγική και χρονοδιάγραμμα

Κάνουμε έρευνα και καταγραφή του ανταγωνισμού και σας προτείνουμε τη βέλτιστο πλάνο με το χαμηλότερο οικονομικό κόστος που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Χτίζουμε από κοινού το επιχειρηματικό σας πλάνο στο διαδίκτυο. Δημιουργούμε αναλυτικά διαγράμματα, στατιστικά στοιχεία και οπτικά μοντέλα που θα κάνουν πιο ξεκάθαρες τις λειτουργίες του λογισμικού και πιο αντιληπτές τις τεχνικές απαιτήσεις του έργου.

Αν πρόκειται για eshop, σας προτείνουμε το καλύτερο τρόπο οργάνωσης της παρουσίας σας, όπως τη πολιτική επιστροφών, τους τρόπους πληρωμής, ή την πιθανή ένταξη σε marketplaces για μεγαλύτερη κάλυψη στο αγοραστικό κοινό. Αν πρόκειται για εργασία βελτιστοποίησης στις μηχανές αναζήτησης (SEO), σας παρουσιάζουμε στατιστικά στοιχεία και διαγράμματα της τωρινής σας παρουσίας και ξεκάθαρες ενέργειες που πιθανότατα θα σας "απογειώσουν" στα αποτελέσματα. Αν πρόκεται για ανάπτυξη μιας ιστοσελίδας, δημιουργούμε και συζητάμε μαζί πάνω σε οπτικά μοντέλα και σχεδιάσεις για προεπισκόπηση της ιστοσελίδας, των μενού, τη θέση των πολυμέσων στη ροή της σελίδας και του λογοτύπου, ώστε να δείτε ζωντάνά και να αποφασίσετε πώς θα μοιάζει ο ιστότοπός σας όταν θα είναι online.

Και η δημιουργία ξεκινάει!


—   Θέλουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

Περνούμε στην "παραγωγή" και αξιοποιούμε όλα τα διαθέσιμα εξειδικευμένα εργαλεία και τις τεχνολογίες ανοιχτού κώδικα για να αποδώσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ενώ βρισκόμαστε σε τακτική επικοινωνία με εσάς. Μετά από τις δοκιμές, τον έλεγχο και την απασφαλμάτωση όπου είναι απαραίτητο, το αποτέλεσμα συχνά ξεπερνάει τις προσδοκίες μας!

Έτοιμοι!


—   Σας παρουσιάζουμε τη νέα σας υπηρεσία!

Είναι πλέον πραγματικότητα. Μην ανησυχείτε.. δε θα σας αφήσουμε να "κολυμπήσετε μόνοι στα βαθιά". Μετά την ολοκλήρωση του έργου μας, θα σας εκπαιδεύσουμε χωρίς επιπλέον χρέωση και θα σας παρέχουμε τεχνική υποστήριξη για όσο χρειαστείτε *. Αφήστε πάνω μας την ομαλή λειτουργία του λογισμικού.

* Κάθε μας υπηρεσία ή λογισμικό συνοδεύεται με δωρεάν υποστήριξη, συντήρηση, ενημερώσεις και εγγύηση καλής λειτουργίας τουλάχιστον για τους επόμενους 6 μήνες, ενώ αυτό μπορεί να παραταθεί για όσο επιθυμείτε.

parallax background

Θέλετε έναν αξιόπιστο συνεργάτη για την ιστοσελίδα ή το e-shop σας;

Ελάτε να μιλήσουμε για αυτό