Ανεβείτε στην κορυφή της Google και προωθήστε την ιστοσελίδα ή το e-shop σας

Μπορείτε να έχετε μια καλή ιστοσελίδα. Αλλά δεν θα είναι γνωστή ούτε θα αυξήσετε τις πωλήσεις αν δεν την προωθήσετε. Η λύση; Ειναι το Search Engine Opitmization (SEO). Μαζί μας προωθήστε την ιστοσελίδα ή την επιχείρηση και βγείτε στη πρώτη σελίδα της μηχανής αναζήτησης Google.

Οι εργασίες SEO που προσφέρουμε είναι:

 • Ερευνα και καταγραφή των λέξεων κλειδιά ( Keyword Research ) που προσδιορίζουν το προϊόν ή την υπηρεσία σας, με αξιοποίηση σύγχρονων εργαλείων κι εργαλείων που προσφέρει η Google.
 • Με εξειδικευμένα έργαλεία, κάνουμε αναλύουμε τις τεχνικές SEO που χρησιμοποιούν οι ανταγωνιστές σας ( Competitor Research )
 • Τεχνικό SEO (Technical SEO) στο επίπεδο του πηγαίου κώδικα και του τρόπου που κάνουν ανάγνωση της σελίδας οι μηχανές αναζήτησης. Έλεγχος των κεφαλίδων, της σύνταξης του κώδικα, του URL, βελτιστοποίηση του robots.txt, δήλωση και ενημέρωση του sitemap στη Google
 • Ανάλυση της ταχύτητας (Page Speed) της ιστοσελίδας. Ελέγχουμε τη φιλοξενία σας και τους εξυπηρετητές σας (web servers), τον πηγαίο κώδικα και όλα τα πρόσθετα (plugin) που αλληλεπιδρούν με την ιστοσελίδα
 • Ανάλυση του τρόπου που κάνει ανάγνωση και ευρετηριοποίηση (indexing) η Google. Εγκαθιστούμε εργαλεία παρακολούθησης ( tracking ), όπως Google Analytics και βλέπουμε πώς η Google ιεραρχεί τη σημαντικότητα της σελίδας σας μέσω του Google Search Console
 • Έλεγχος και βελτιστοποίηση κάθε σελίδας ξεχωριστά, αντί για βελτιστοποίηση μόνο του ιστοτόπου ως σύνολο ( Single Page SEO )
 • Ανάλυση των εισερχόμενων αναφορών ( Backlinks SEO Report ) από άλλες ιστοσελίδες και ιστοτόπους που επηρρεάζουν τη σημαντικότητα και τη δημοφιλία, άρα και την ιεράρχηση ( ranking ) της ιστοσελίδας
 • Εγγραφή σε σημαντικούς καταλόγους για την αύξηση της σημαντικότητας. ( SEO Web Catalogues )
 • Βελτιστοποίηση των γραφικών στοιχείων, της χρηστικότητας της διεπαφής, της συνολικής εμπειρίας του χρήστη ( User Experience Analysis )
 • Υλοποίηση τεχνικών για την αύξηση του χρόνου παραμονής των χρηστών στον ιστότοπό σας
 • Τεχνικές για άμεση αύξηση της επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα, δηλαδή τον αριθμό των επισκπετών
 • Παρακολουθούμε όλη τη διαδικασία στη μηχανή αναζήτησης Google και δευτερεύον στις άλλες μηχανές Yahoo κ.α.
 • Έλεγχος της επαγγελματικής σας παρουσίας στα Social Media, ώστε να συνεισφέρουν σε υψηλότερη ιεράρχηση
 • Aναφορά και Aνάλυση κάθε μήνα για τη πρόοδο, τα αποτελέσματα και τη κίνηση της ιστοσελίδας στη μηχανή αναζήτησης από εξειδικευμένο SEO Expert

Μπορεί όντως να εμφανιστεί η ιστοσελίδα μου στη πρώτη σελίδα της Google;

Αυτό είναι συνδυασμός παραγόντων. Βασικός παράγοντας είναι οι λέξεις-κλειδιά ( keywords ) που σας χαρακτηρίζουν - πόσο δημοφιλή ήδη είναι και το επίπεδο στο οποίο βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι ανταγωνιστές σας καθώς εσείς καλείστε να "προσπεράσετε" με βάση τον αλγόριθμο της Google στα αποτελέσματα αναζήτησης. Κανένας δε μπορεί να εγγυηθεί ότι το SEO θα σας στείλει στη πρώτη σελίδα της μηχανής αναζήτησης. Επειδή, ωστόσο, η προώθηση SEO βασίζεται σε πιθανότητες, έχετε αρκετές πιθανότητες να βρεθείτε εκεί. Στη χειρότερη περίπτωηση, θα ανεβείτε και θα "αναρριχηθείτε" σε υψηλότερες θέσεις στα αποτελέσματα, περίπου στα πρώτα 10 αποτελέσματα.

Πόσο χρόνο απαιτείται για να έχει αποτελέσματα;

Η προώθηση μέσω SEO απαιτεί σημαντικό χρόνο για να αποδώσει, και ποικίλλει ανάλογα με τη περίπτωση. Κυμαίνεται από 3 μήνες έως και 9 μήνες ή περισσότερος, ενώ ο μέσος χρόνος για εμφανή αποτελέσματα είναι οι 6 μήνες.

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

Κάθε μήνα θα έχετε μια ανάλυση απο εμάς και το εργαλείο webmasters της Google που θα δείχνει τα αποτελέσματα της προώθησης. Προσφέρουμε τις καλύτερη στρατηγική και τις βέλτιστες τεχνικές SEO στις πιο οικονομικές τιμές.

Δεν είστε σίγουροι ακόμα αν θέλετε;

Μην ανησυχείτε. Σας προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ αξιολόγηση της κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης που έχετε τώρα στο διαδίκτυο. Αν και πάλι δεν είστε σίγουροι, θα χαρούμε να το συζητήσουμε.

parallax background

Θέλετε έναν αξιόπιστο συνεργάτη για την ιστοσελίδα ή το e-shop σας;

Ελάτε να μιλήσουμε για αυτό